<
НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°  "Канцлер дав збій": експерти пояснили, чому Шольц сміявся з України через Taurus  Українці у квітні придбали майже 6 тисяч нових авто: названо лідерів ринку  Беріть парасольки: якою буде погода в Україні 6 травня  Літній наступ РФ і окупація Донбасу: в ISW проаналізували плани Кремля щодо захоплення Українивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
17.12.2020 646

«Новорічна ніч на каналі «Україна»: DZIDZIO рассказал о своем отношении к ругательствам

31 декабря в 20:00 телеканал «Украина» покажет грандиозное шоу «Новорічна ніч на каналі «Україна», на котором выступят самые популярные артисты страны. Звездный детектив шоу «МАСКА» канала «Украина», мегапопулярный DZIDZIO на съемочной площадке рассказал, употребляет ли он в своем лексиконе ругательства и почему общение без «острых» слов считает мастерством.

На съемочной площадке канала «Украина» популярный продюсер, актер и музыкант DZIDZIO откровенно рассказал, что имел опыт общения с использованием «острых» высказываний, однако это уже в прошлом.

«Вважаю, що колись то всі спробують, всі трошки заматюкаються, але треба вчитися розмовляти без лайки. Це вище мистецтво! Бо матюкатись всі можуть, а от не вживати лайливих слів – мистецтво. Треба навчитись, сісти і поїхати за кордон, щоб подивитись, як люди поводяться. Адже ми теж хочемо кращого життя. А матюкатися всі можуть, я й сам раніше так матюкався – ого-го!» - признался DZIDZIO.

Артист даже поделился выражением, которое упоминается в украинском и польском правописании.

«Шляк трафив» – це польська і українська лайка. Я не знаю, що це означає. Знаєте, колись почув і запам’яталось. А взагалі я вважаю, що матюкатися не можна, бо будуть прищі на язику», – поделился музыкант на съемочной площадке канала «Украина».

Увидеть грандиозное шоу «Новорічна ніч на каналі «Україна», ведущими которого станут Оля Полякова и Владимир Остапчук, зрители смогут 31 декабря в 20:00. Вас ждет невероятное настроение, яркие эмоции и масштабные номера в исполнении самых популярных звезд страны, среди которых NK | Настя Каменских, Олег Винник, MONATIK, Верка Сердючка, DOROFEEVA, Макс Барских, Наталья Могилевская, группы «MOZGI», «DZIDZIO» и многие другие. 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна ніч на каналі «Україна»: DZIDZIO рассказал о своем отношении к ругательствам 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
17.12.2020 646
Еще материалы раздела «Афіша»