<
НОВИНИ ДНЯ: Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.12.2020 587

«Музыкальная платформа»: Олег Скрипка рассказал, чему его научили супруги

За кулисами концерта-награждения самых лучших песен 2020-го года «Музыкальная платформа», который канал «Украина» покажет в новогоднюю ночь, певец Олег Скрипка рассказал о помощи, которую получил от любимых дам.

Брак с француженкой давно распался, а Олег Скрипка до сих пор с благодарностью вспоминает о своей первой супруге, а также с любовью говорит о второй. Лидер группы «ВВ» никогда не скрывал, что раньше разговаривал на русском языке.

«З самого почутку я був таджикомовним, тому що народився в Таджикистані, – пояснив Олег Скрипка. – Потім я поїхав в Карелію. Але розмовляти карельською мовою я не став, тому що карельські меншини повністю зачавлені, а їхня мова загинула».

Затем, по словам лидера группы «ВВ», он переехал в Украину. Но на тот период страна еще была советской республикой, поэтому на украинском языке здесь мало кто говорил. Так получилось, что музыкант уехал во Францию.

«Якщо ти не володієш французькою мовою, ти хліб в магазині не купиш! – пояснив лідер групи «ВВ» в інтерв’ю для каналу «Україна». – І тому я вивчив цю мову за два місяця».

И тогда музыкант решил для себя: если у него получилось овладеть иностранным языком всего за два месяца, то он сможет также быстро научиться разговаривать и на украинском. Поэтому Олег Скрипка стал изучать его, еще будучи во Франции.

«Французька дружина допомагала мені вивчити французьку мову, а в Україні удосконалити українську – вже українська дружина, – розказав музикант після виступу на «Музичної платформі». – Тому дружини можуть багато в чому допомогти».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Музыкальная платформа»: Олег Скрипка рассказал, чему его научили супруги 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.12.2020 587
Еще материалы раздела «Афіша»