<
НОВИНИ ДНЯ: Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі рокивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.02.2022 708

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.

Ток-шоу «Говорить Україна» цього року виповнюється 10 років, його незмінний ведучий Олексій Суханов розповів, так траплялося, що в одних стосунках його любили понад усе, проте він не відчував взаємності, а в інших  – вже кохав тільки він.

«У мене все життя – неподілене кохання. А людина ж не зобов’язана тебе кохати. То ти не можеш примушувати людину кохати, як би тобі цього не хотілося», - розповів Олексій на телеканалі «Україна».

Чоловік зізнається, навіть у шлюбі, який тривав 13 років, він так і не покохав по-справжньому.

«Оля для мене була найріднішою людиною. Але я не можу сказати, що з мого боку було кохання, таке, як воно має бути. У мене жодного випадку такого кохання, про яке писали класики. Жодної історії, - говорить на телеканалі «Україна» Суханов про власне розлучення, - забагато було мого егоїзму. Але ж нічого я тоді з собою зробити не зміг. Козеріг – вкрай вперта істота. Впертішого знаку зодіаку я й не знаю. І сьогодні вже я можу сказати, що найголовніше у взаєминах – це розуміння і здатність поступатися, тому що у взаєминах треба розчинятися».

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.02.2022 708
Еще материалы раздела «Афіша»