НОВИНИ ДНЯ: Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьманивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.01.2021 553

Морозы усилятся, почти во всех областях будет идти снег

В пятницу, 15 января, в Украине ожидается облачная и морозная погода, в большинстве областей будет идти снег. Дороги покроет гололед.

Об этом сообщает Укргидрометцентр.

Так, синоптики прогнозируют в Украине, кроме южных областей, небольшой снег. На дорогах местами гололед. Ветер северо-западный, 5-10 м/с. Температура в течение суток 3-8° мороза, в западных и северных областях 8-13° мороза, днем в южных областях от 3° мороза до 2° тепла.

В Киеве 15 января также будет идти небольшой снег (днем местами). На дорогах местами гололед. Ветер северо-западный, 5-10 м/с. Температура в течение суток около 10° мороза.

Оценка материала:

5.00 / 1
Морозы усилятся, почти во всех областях будет идти снег 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.01.2021 553
Еще материалы раздела «Суспільство»