<
НОВИНИ ДНЯ: Дурень чи розумник: вчені відповіли, чи був гігантський тиранозавр кмітливим, як гадали раніше  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Україна просила більше підтримки, а не введення військ НАТО, - Столтенберг  Чебуреки із заварного тіста: простий рецепт  Хто планував убити Зеленського: усі подробиці замаху — огляд  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Путін не збирається зупинятися, він в інформаційному акваріумі, - Зеленськийвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
19.05.2010 17:09 13864

XI щорічна регата «Кубок Вадима Гетьмана 2010 на призи Сбербанку Росії»

20 травня на території водно-спортивній базі Вітрильницької Академії відбудеться відкриття одинадцятої найпрестижнішої регати України «Кубок Вадима Гетьмана на призи Сбербанку Росії» в пам’ять про видатного фінансиста та батька української національної валюти Вадима Петровича Гетьмана.  

 

З нагоди цієї події, 20 травня відбудеться урочисте відкриття регати, прес-конференція та старт перегонів.

У XI ювілейному сезоні вітрильної регати «Кубок Вадима Гетьмана 2010 на призи Сбербанку Росії» відбудуться три типи перегонів: змагання крейсерських та крейсерсько-перегонових яхт за головний трофей, Кубок Вадима Гетьмана; перегони на катамаранах ТОРСАТ, котрі вже шостий рік поспіль змагатимуться в рамках Кубку та дитячі перегони на катамаранах Chico.

Для гандикапування в регаті «Кубок Вадима Гетьмана 2010 на призи Сбербанку Росії» буде застосовано систему вимірювання ORC. Завдяки більш повному впровадженню міжнародної системи IMS(International Measurement System) ORC (Offshore Racing Congress) обміру, гандикапування та оцінки результатів перегонів буде зроблено крок назустріч збільшенню масштабів змагань та стимулюванню безпеки плавання на крейсерських яхтах.

Вже 11 років поспіль найпрестижніша регата України стає не тільки місцем спортивних змагань, але й випробовуванням честі та гордості найкращих спортсменів. Не зважаючи на зміни, що супроводжують  регату протягом усього часу існування – незмінними залишаються цінності, які є основою кожної регати Кубку рік за роком: Компетентність, Якість, Чесна гра - основні складові успіху регати.

Однією з особливостей цьогорічної регати є те, що вперше за всю історію, протягом журналістської регати, котра відбудеться на четвертий день змагань (23 травня), журналісти змагатимуться на рівні з професійними спортсменами. Таким чином українські журналісти зможуть побачити, що таке справжні професійні перегони та відчути атмосферу регати зсередини.

Організаторами найпрестижніших національних вітрильних змагань виступила Вітрильницька Академія спільно з Вітрильною Федерацією України та Асоціацією класу Topcat за підтримки Офшорного Перегонового Конгресу (ORC).

Генеральним спонсором XI-ої найпрестижнішої національної вітрильної регати «Кубок Вадима Гетьмана 2010» виступив Сбербанк Росії. Регату підтримали Укрсоцбанк, Aval Brok, Легбанк, ІСФП, Platinum Bank. Інформаційними спонсорами XI -го сезону Кубку виступили 5-й канал, щоденна газета «Економические известия», журнал «Вепрь», «Шкіпер».

Із запитаннями та для отримання додаткової інформації звертайтеся, будь ласка, до: 
Оргкомітету регати: Ольга Дремлюга: +38 067 427 38 86, +38 044 536 96 67

Оценка материала:

3.00 / 7
XI щорічна регата «Кубок Вадима Гетьмана 2010 на призи Сбербанку Росії» 3.00 5 7
Прес-релізи / Інше
19.05.2010 17:09 13864
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 284
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 363
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 310
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 322