<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильновсі новини дня
Політика
Україна
25.01.2021 546

Разумков розповів, чи буде вакцинуватися Sinovac від COVID-19

Голова Верховної ради Дмитро Разумков розповів, чи планує вакцинуватися китайської вакциною від коронавірусу. Україна має намір закупити вакцину Sinovac.

Про це він заявив у ході брифінгу.

"Я думаю, що вакцинуватися можна і потрібно тільки тими вакцинами, які будуть визнані і у нас, і у світі, і пройдуть всі необхідні для цього процедури", - зазначив глава парламенту.

Разумков нагадав, що недавно перехворів, а тому у нього є антитіла.

"Сьогодні набагато більше людей, які потребуватимуть такої вакцини, ніж я. У мене достатня заробітна плата, коли я буду робити вакцинацію, я буду робити її своїм коштом, щоб не використовувати бюджетні ресурси", - запевнив спікер Ради.

Він зазначив, що в разі необхідності готовий вакцинуватися на камеру.

"Щодо вакцинації на камери, я не знаю, наскільки це необхідно. Якщо буде необхідно, то для мене це не проблема", - сказав Разумков.

Оценка материала:

5.00 / 1
Разумков розповів, чи буде вакцинуватися Sinovac від COVID-19 5.00 5 1
Політика / Україна
25.01.2021 546
Еще материалы раздела «Україна»