<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька всі новини дня
Прес-релізи
Будівельна
25.01.2021 1279

Зимові берці: чи справді це краще взуття для зими?

Якщо влітку ще можна поїхати за місто в звичайному міському взутті, то вже взимку цей варіант не проходить. Потрібно мати щось більш підходяще під такі умови. Звичайно ж, можна звернутися до спеціалізованих магазинів й придбати пару відповідних черевиків, але виникає питання: а чи потрібно, якщо не доведеться йти в гори або їхати на зимову риболовлю.

Для простих прогулянок можна обрати щось простіше, а головне дешевше. Наприклад, зимові берці, які перекривають широкий спектр потреб у взутті, а в деяких випадках будуть актуальними навіть у міських умовах.

Дешево та не сердито

Придбати пару спеціалізованого взуття для зими та ще й відомого бренду не зовсім по кишені середньостатистичному українцю. В більшості випадків це відомі компанії та розкручені торгові марки. Та й не завжди потрібні моделі розраховані на дуже низькі температури в гірських умовах. А в якості альтернативи відмінно підходять берці. Все досить просто.

  • Зимові моделі мають підошву з розвиненим протектором, яка не буде прослизати на снігу чи ожеледиці.
  • Шар утеплювача захистить від холоду, а зовнішній матеріал (зазвичай шкіра) від вологи.
  • Розмірна сітка з кроком в 5 мм, дозволить підібрати черевики точно по нозі.

До того ж, зимові берці, навіть з натуральної шкіри, будуть коштувати значно дешевше, в межах від 1000 до 2000 гривень. Разюче, особливо якщо порівнювати з продукцією відомих компаній.

IMG_4302_1_25.01.21_1

Матеріали теж на рівні

Всі знають, що для військового взуття висуваються зовсім інші вимоги ніж до цивільного та туристичного. Саме тому для пошиття зимових черевиків використовують якісні матеріали. Натуральна шкіра та нубук будуть не лише міцними, вони ще й затримують вологу. Синтетичний утеплювач досить простий в обслуговуванні, його легше сушити. А по витривалості і зносостійкості ці деталі взуття не мають рівних.

А як обрати зимові берці?

Під час вибору варто лише визначитися з дизайном взуття й скористатися такими порадами.

  1. Обирати краще шкіряні моделі, або з аналогічних матеріалів, наприклад нубуку.
  2. Утеплювач краще за все синтетичний: єврохутро, штучна овчина, тінсулейт.
  3. Підошва з термопластичної гуми з глибоким протектором.
  4. Безшовне з’єднання верху з підошвою, або ж дубльоване, коли прошивка доповнюється проклеюванням.

Такі черевики забезпечать відмінний захист від холоду, снігу, травм. А також будуть набагато простішими в обслуговуванні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зимові берці: чи справді це краще взуття для зими? 5.00 5 1
Прес-релізи / Будівельна
25.01.2021 1279
Еще материалы раздела «Будівельна»