<
НОВИНИ ДНЯ: Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Прес-релізи
Будівельна
25.02.2021 442

Три причини обрати кросівки M-Tac

Спортивні тренування, неважливо, в залі чи на відкритому повітрі, потребують відповідного одягу, а головне – взуття. Дешеве та неякісне, воно часто рветься та швидко псується, а на дуже дорогу пару не завжди є гроші. Але вирішити цю проблему все ж можливо.

Варто лише звернути увагу на кросівки М-Так – продукцію українського бренду, який вже зарекомендував себе серед тисяч користувачів.

Ціна за пару доступна кожному

Перша, чи не найголовніша перевага – цінова політика вітчизняної компанії. Більшість моделей по вартості не йдуть в порівняння з найдешевшими аналогами від брендів New Balance чи Nike. Звичайно, зовсім дешево вони коштувати не будуть, але деякі кросівки коштують як 1-2 походи в улюблену піцерію. І якщо дійсно потрібен дешевий й відмінний варіант взуття, варто розглянути такі варіанти моделей, як M-Tac Trainer Pro чи Trainer Pro Vent. Вони відмінно підходять для спортивних тренувань, особливо в залі, та і у повсякденному носінні вони зарекомендували себе на найвищому рівні.

Дещо дорожчі – тактичні варіанти, які мають більш функціональну конструкцію, розраховану на екстремальне використання військовими чи силовиками. Такі лінійки, як Leopard, Patrol чи Alligator – відмінно підійдуть для подорожей, нескладного хайкінгу в горах, а за рахунок дизайну, урізноманітнять повсякденний гардероб.

Стиль не менш важливий

Незважаючи на те, що компанія M-Tac, в першу чергу, є виробником тактичного і військового спорядження, її розробники приділяють значну увагу зовнішньому вигляду продукції. Кросівки М-Так є втіленням сучасних концепцій того, яким повинно бути взуття активного українця. Причому, кожен елемент, кожна деталь несуть й практичне навантаження, створюючи відповідні захист та комфорт під час носіння.

Продумана конструкція та якісні матеріали

Пара кросівок від цього, вітчизняного, виробника відмінно слугує протягом щонайменше одного сезону, навіть за високих навантажень та екстремальних умов. Цьому сприяють кілька факторів.

  • Міцнющі матеріали – кордура, шкіра, нейлон. Всі вони мають високі показники стійкості на розрив, протирання.
  • Збірка по сучасних технологіях. З’єднання підошви й верху завжди було болючим місцем будь-якого взуття. В парі кросівок від M-Tac широко застосовують вакуумно-термічний метод фіксації. Таким чином отримують надміцний шов, який, окрім того, є й водонепроникним.
  • Практичність в кожній деталі. Вся накладки, шнурівка і способи її фіксації, підошва, мають лише одне завдання – забезпечити захист ступні від травм та створити комфорт навіть при тривалому носінні.

І це лише мала частина переваг, які має це взуття. А придбати його дуже просто, варто завітати до мережі магазинів «Мілітарка» та обрати відповідну модель. Або ще простіше – замовити пару кросівок на сайті, адже M-Tac має детальну розмірну сітку, що значно спрощує вибір.

Оценка материала:

5.00 / 1
Три причини обрати кросівки M-Tac 5.00 5 1
Прес-релізи / Будівельна
25.02.2021 442
Еще материалы раздела «Будівельна»