<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати пухкі булочки для бургера: розповідає блогерка  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  В Україні від 1 вересня може здорожчати вартість пального: у ВР схвалив законопроєкт  Вибори 202...5? та зміна Кабміну: що планують у Зеленського і де себе бачить опозиція  Україну накриє спека до +41°: синоптики назвали небезпечні дати  Опубліковано рейтинг найкращих вишів України 2024 року: хто увійшов до списку  Морські дрони СБУ змінили уявлення про війну на морі – зараз їх вивчають у НАТО: експертвсі новини дня
Політика
Україна
27.01.2021 650

Окупанти зривали «тишу» біля шести населених пунктів на Донбасі

Російські окупаційні війська станом на 17.00 27 січня шість разів порушили режим тиші на Донбасі. Наразі бойових втрат серед українських захисників немає.

Як повідомляє пресслужба штабу ООС.

«Протягом поточної доби, 27 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню. Бойових втрат серед наших захисників немає», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік населеного пункту Зайцеве, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а поблизу Луганського – зі станкового протитанкового гранатомета.

Крім того, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», в передмісті Авдіївки та Мар’їнки, противник вів вогонь у бік українських позицій зі стрілецької зброї, а біля Водяного, що на Приазов’ї, – ще й з підствольного гранатомета.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти зривали «тишу» біля шести населених пунктів на Донбасі 5.00 5 1
Політика / Україна
27.01.2021 650
Еще материалы раздела «Україна»