<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
28.01.2021 291

В Hyundai уточнили, чи буде вестися спільна робота з Apple

У медійному просторі почало з'являтися все більше новин щодо можливої ​​співпраці південнокорейського автоконцерну Hyundai з американським Apple, виробником комп'ютерів, смартфонів та програмного забезпечення.

Усього через пару годин після появи інформації про співпрацю з Apple представники Hyundai заявили, що журналісти помиляються. Майданчик для онлайн-торгівлі запчастинами Avtopro.ua дізнався більше.

У чому інтерес Hyundai

Нещодавно в мережі було опубліковано заяву Hyundai з твердженням про те, що компанія почала переговори з Apple. Ціни акцій автовиробника при цьому зросли більш ніж на 20%, а загальна вартість Hyundai підскочила на $9 млрд. Однак пізніше було заявлено, що концерн почав переговори відразу з декількома потенційними партнерами. У відредагованій версії заяви фрагмент про плани розробки електромобілів не змінився. При створенні подібного транспорту концерн повинен залучити масштабні експертні потужності при роботі з:

  • Базою електромобіля;
  • Електронікою (керуючою, силовою);
  • Програмним забезпеченням.

Apple має потужності, які можна приєднати до роботи над програмним забезпеченням та деякою електронікою електромобілів від Hyundai. Компанія неохоче ділиться інформацією про майбутню продукцію й партнерські програми, де залучені сторонні розробники й концерни. Через це деякі експерти почали сумніватися в правдивості опублікованої заяви.

hyundai_1

Подальші плани

Південнокорейський концерн активно використовує новітні технології при розробці електротранспорту, безпілотників і навіть літаючих авто. Минулого року Hyundai придбав контрольний пакет акцій Boston Dynamics, відомого виробника роботів. Сума операції оцінюється в $1,1 млрд. Концерн також налагоджує спільну роботу з Aptiv. У спільні проекти буде вкладено близько $2 млрд, а Aptiv надасть для розробки інновацій 700 фахівців.

Подальша робота Hyundai зосереджена на безпілотному та електрифікованому транспорті. Через те, що подібні розробки вимагають великих експертних і виробничих потужностей, незалежні експерти сумнівалися, що компанія Apple зможе самостійно розробити власний електромобіль по проекту Titan. А ось спільну роботу з Hyundai експерти вважають цілком можливою. Південнокорейський концерн піде на такий крок, якщо співпраця з Apple буде взаємовигідною.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Hyundai уточнили, чи буде вестися спільна робота з Apple 5.00 5 1
Прес-релізи / Авторинок
28.01.2021 291
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 348
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 295
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 272
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 260
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 367