<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
02.02.2021 600

Кулеба та Боррель скоординували позиції напередодні візиту Високого представника ЄС до Москви

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба та високий представник ЄС, віцепрезидент Європейської комісії Жозеп Боррель під час телефонної розмови скоординували позиції напередодні візиту глави європейської дипломатії до Росії.

Про це інформує пресцентр Міністерства закордонних справ України.

"Дмитро Кулеба порушив питання застосування проти РФ нового санкційного режиму ЄС у сфері прав людини, який, серед іншого, має поширюватися і на винних у переслідуваннях громадян України в тимчасово окупованому Криму", - зазначають у ньому.

Обговорювали також майбутній запуск Кримської платформи та можливу підтримку цієї ініціативи з боку ЄС.

Жозеп Боррель запевнив Дмитра Кулебу, що до повного виконання зобов’язань РФ за Мінськими домовленостями політика ЄС щодо Росії не зміниться.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кулеба та Боррель скоординували позиції напередодні візиту Високого представника ЄС до Москви 5.00 5 1
Політика / Україна
02.02.2021 600
Еще материалы раздела «Україна»