<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.02.2021 607

Карантин в Україні продовжать до 30 квітня

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що карантин в Україні продовжать до 30 квітня, і скоріш за все, це - не кінцевий термін.

Про це Шмигаль сказав під час зустрічі у Європейській бізнес асоціації, передає кореспондент Укрінформ.

"Карантин будемо продовжувати до 30 квітня, але...скоріш за все, це, на жаль, не кінцева дата, коли карантин буде завершений, скоріш за все, він буде продовжуватись в тій чи іншій формі", - сказав Шмигаль.

Він зауважив, що умови карантину можуть змінюватися, зокрема може відбуватися пом'якшення та перехід до адаптивної форми карантину.

Оценка материала:

5.00 / 1
Карантин в Україні продовжать до 30 квітня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.02.2021 607
Еще материалы раздела «Суспільство»