НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
05.02.2021 617

НБУ відмовив Тігіпку в купівлі проблемного Промінвестбанку

Національний банк України відмовився погодити угоду з опосередкованого придбання Сергієм Тігіпко понад 99% акцій Промінвестбанку. Таке рішення 5 лютого 2021 року ухвалив Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем.

Про це повідомляє прес-служба НБУ.

"Рішення прийняте за результатами всебічного аналізу пакета документів та з огляду на проблемні питання діяльності Промінвестбанку", - йдеться в повідомленні.

За даними НБУ, на сьогодні Тігіпко вже є контролером двох банків - Таскомбанк та Універсал банк - та низки небанківських фінансових установ, які входять до складу банківської групи.

Оценка материала:

5.00 / 1
НБУ відмовив Тігіпку в купівлі проблемного Промінвестбанку 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
05.02.2021 617
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»