<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
08.02.2021 620

Лоукостер Ryanair змінив умови безкоштовної реєстрації

Лоукостер Ryanair дозволив реєструватися онлайн пасажирам, які не сплатили вибір місця, тільки за 24 години до вильоту.

Раніше для таких мандрівників реєстрація в інтернеті відкривалася за 48 годин, повідомляє avianews.

Нові правила діють для нових бронювань, які зроблені з 28 січня 2021 року. Для старих бронювань діють старі правила, коли реєстрація відкривається за 48 години до вильоту.

При цьому без змін залишився час закриття реєстрації - за 2 години до часу вильоту за розкладом.

Якщо пасажир купив квиток із включеним вибором місця або оплатив місце заздалегідь, він зможе зареєструватися і отримати посадковий талон за 60 днів до вильоту.

Ryanair вимагає від більшості пасажирів проходити реєстрацію в інтернеті і зберігати виданий системою посадковий талон, в іншому випадку стягуються великі збори. Наприклад, збір за реєстрацію на стійці в аеропорту становить 55 євро за кожного пасажира. Якщо пасажир зареєструвався через інтернет, але не зберіг посадковий талон, його видача в аеропорту коштує 20 євро.

Оценка материала:

5.00 / 1
Лоукостер Ryanair змінив умови безкоштовної реєстрації 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
08.02.2021 620
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»