<
НОВИНИ ДНЯ: Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососемвсі новини дня
Політика
Україна
10.02.2021 512

В Україні на дорогах встановлять понад 200 камер фіксації порушень ПДР у 2021

Протягом поточного року на дорогах України встановлять ще 220 камер фіксації порушень Правил дорожнього руху. Вони запрацюють на тих ділянках доріг, де трапляється найбільше аварій.

Про це у ході брифінгу розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

"Нові камери на дорогах України з’являться вже найближчим часом. Місця встановлення системи фото- та відеофіксації порушень ПДР вже погоджені з підрозділами Національної поліції та службами автомобільних доріг", - зазначив він.

За словами Білошицького, до системи автоматичної фіксації ПДР додається новий функціонал - фіксування порушень проїзду смугою громадського транспорту.

"З 15 лютого 2021 року планується запуск системи фіксації порушень ПДР, які відбуваються саме на смузі проїзду громадського транспорту. Перша камера, яка запрацює у даному режимі, встановлена у місті Києві на бульварі Дружби народів, 36", - сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні на дорогах встановлять понад 200 камер фіксації порушень ПДР у 2021 5.00 5 1
Політика / Україна
10.02.2021 512
Еще материалы раздела «Україна»