<
НОВИНИ ДНЯ: Пропагандисти в Росії скиглять, що "СВО" провалилася  Грозові зливи та спека. Синоптик дала прогноз на 29 червня в Україні  Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червнявсі новини дня
Політика
Україна
11.02.2021 446

Війна на Донбасі: сім обстрілів, поранений боєць ЗСУ

Протягом минулої доби, 10 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню. Поранений український військовий.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік населеного пункту Піски російсько-окупаційні війська відкривали прицільний вогонь зі стрілецької та снайперської зброї. «Внаслідок цього український захисник отримав вогнепальне поранення. Військовослужбовця оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога. Стан здоров’я пораненого – задовільний.

Крім того, поблизу Водяного, що на Приазов’ї, противник неодноразово вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, а біля Верхньоторецького – зі станкового протитанкового гранатомета.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік Південного збройні формування Російської Федерації вели вогонь з автоматичного станкового гранатомета.

Біля населеного пункту Золоте-4 російсько-окупаційні війська застосували безпілотний літальний апарат та скинули два постріли ВОГ-17 біля позицій Об’єднаних сил.

На прицільні обстріли збройних формувань Російської Федерації українські захисники надавали адекватну відповідь, наголосили в штабі.

Від початку поточної доби, 11 лютого, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими військовими.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: сім обстрілів, поранений боєць ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
11.02.2021 446
Еще материалы раздела «Україна»