<
НОВИНИ ДНЯ: Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
11.02.2021 633

70-річний пенсіонер переплив Атлантику. Він пояснив свій вчинок і став двічі героєм

70-річний Френк Ротвелл з Великої Британії переплив Атлантичний океан і встановив новий світовий рекорд. Завдяки цьому чоловікові вдалося зібрав майже 650 тисяч фунтів стерлінгів для дослідження хвороби Альцгеймера.

Британець став найстаршою людиною, яка самотужки переплила Атлантику – зазначили в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». Його подорож почалася торік, 12 грудня, на Канарах. З тих пір Френк подолав три тисячі миль.

Чоловік зробив це заради благородної мети: він хоче зібрати гроші для дослідження хвороби Альцгеймера. Від цієї хвороби помер зять мандрівника. Зібрані британцем гроші, 650 тисяч фунтів стерлінгів, підуть на вивчення причин деменції.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
70-річний пенсіонер переплив Атлантику. Він пояснив свій вчинок і став двічі героєм 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
11.02.2021 633
Еще материалы раздела «Спорт»