<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.02.2021 1427

Вона була без приданого: Дмитро Ступка прокоментував скандальне інтерв’ю своєї дружини Поліни Логунової

Актор Дмитро Ступка у програмі «Ранок з Україною», яка виходить в будні на каналі «Україна», розповів, що стало причиною його одруження із Поліною Логуновою.

Нещодавно блогерка Поліна Логунова поскаржилася «Зірковому шляху», який виходить у будні на каналі «Україна», що чоловік не заробляє достатньо грошей. І часто фінансову відповідальність за родину бере на себе саме вона. Дмитро Ступка довго не наважувався публічно відреагувати на слова дружини. І от, нарешті, у програмі «Ранок з Україною» актор ексклюзивно прокоментував скандальне інтерв’ю Логунової.

«Просто є одна така проблема у дружини, шо вона хоче все і зразу. Такого не буває. А те, що хочуть зараз дівчата – у тої подружки депутат, у тої будівельник. І вона теж хоче їздити на Бентлі, купляти собі якісь прикраси, діаманти», - поділився на каналі «Україна» Дмитро Ступка.

Окрім того, Дмитро зазначив: нині він працює аж на двох роботах. Але йому все одно не вистачає зароблених грошей. Щоправда, секрет сімейного щастя представник легендарної акторської династії вбачає зовсім в іншому.

«Я з нею теж одружився, я вибачаюсь, не було ніякого приданого. Ми прописали її і дитину у бабусі в квартирі. Щоб їй дали вид на проживання в Україні. Я її взяв заміж, тому що я її покохав», - говорить актор.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вона була без приданого: Дмитро Ступка прокоментував скандальне інтерв’ю своєї дружини Поліни Логунової 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.02.2021 1427
Еще материалы раздела «Суспільство»