<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.02.2022 1126

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Катерина Репяхова зробить пластичну операцію

Дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, що планує зробити пластичні операції проти волі чоловіка.

Нещодавно Катерина Репяхова виставляла у сторіз свої плани на рік. Серед іншого були і 2 операції: мамопластика навесні та ринопластика восени.

«Ось так прокинулася одного дня і зрозуміла, що треба робити. Раз ми живемо в такий час, коли є така можливість, життя одне і треба його жити на повну, - говорить Катерина Репяхова на телеканалі «Україна». – Зроблю все. Куди він подінеться. Я вже спитала. Він проти. Ну що я можу зробити, що він проти? Я йому теж говорю – уколи міжбрівку собі. Він не хоче. Так що тепер? Він не хоче. А я хочу. Він не робить те, що я його прошу. Тому я не робитиму те, що він мене просить».

Також у планах і святкування весілля з Віктором Павліком.

«Тільки поки що вирішили, що навесні. Я робитиму все вже в останній момент, я вже боюся щось заздалегідь планувати, якщо чесно. І з карантинами, і з усім іншим. Тому я за місяць швиденько все зроблю. Після того, як я вже порахувала весілля на 100 людей, я вже зрозуміла, що хочу маленьке весілля. Планували в Дніпрі робити весілля, перше наше. Нині у Києві вже», - поділилася дружина співака.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Катерина Репяхова зробить пластичну операцію 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.02.2022 1126
Еще материалы раздела «Суспільство»