<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсувсі новини дня
Політика
Світ
12.02.2021 553

Росія погрожує розірвати відносини з ЄС

Міністр закордонних справ країні-окупанта Росії Сергєй Лавров заявив, що Москва готова до розриву відносин з Євросоюзом.

Про це він заявив в інтерв'ю на YouTube-каналі пропагандиста Владіміра Соловйова, передає Європейська правда.

"Виходимо з того, що ми готові", - заявив Лавров, відповідаючи на питання, чи йдеться до розриву з ЄС.

" У випадку, якщо ще раз побачимо (як уже відчули неодноразово), що в якихось областях накладаються санкції, що створюють ризики для нашої економіки, в тому числі в найбільш чутливих сферах. Ми не хочемо ізолюватися від світового життя, але треба бути готовим до цього. Хочеш миру - готуйся до війни" – заявив глава МЗС РФ.

Як повідомлялося, ЄС працює над пропозиціями щодо санкцій проти Росії у зв'язку з рішенням російського суду щодо опозиціонера Алексєя Навального.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія погрожує розірвати відносини з ЄС 5.00 5 1
Політика / Світ
12.02.2021 553
Еще материалы раздела «Світ»