<
НОВИНИ ДНЯ: Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруваннівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.02.2021 1008

У гіпершоу «МАСКА» розкрили особистість розкішної Пави

Наймасштабніше і найзагадковіше шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», продовжує розкривати секрети. У четвертому випуску шоу стало відомо, хто ховався під маскою ефектної Пави. Зіркові детективи, всі як один були впевнені, що це колишня учасниця гурту «ВІА Гра» і ведуча шоу «Зірковий шлях» Олена Вінницька, проте коли Пава показала обличчя, їхньому здивуванню не було меж.

Ще під час першого виступу в шоу «МАСКА» тендітна Пава змогла не на жарт заінтригувати зіркових детективів. Тоді їхні думки розділились – Олег Винник був упевнений, що це дівчина, на 10 років молодша за нього, можливо, колишня учасниця гурту «ВІА Гра», а от Оля Полякова і DZIDZIO побачили в Паві чоловіка. У крайньому випуску грандіозного шоу учасниця дала ще кілька підказок про себе:

«Мій чоловік дійсно грає надважливу роль у моїй кар’єрі. Сама я з задоволенням беру участь у талант-шоу, а от в якій ролі: веду, співаю чи танцюю – то питання для вас», – зазначила Пава в ефірі шоу «МАСКА».

На сцені гіпершоу «МАСКА» розкішна Пава виконала запальний хіт «Bambaleo» французького гурту «Gipsy Kings». А після виступу детективи зазначили, що це професійна співачка, як вдало приховує свій голос, тому всі висловили здогадки, що це може бути Олена Вінницька.

А от Оля Полякова вагалась між кандидатурами двох артисток: Олени Вінницької та Ольги Горбачової.

«У Пави дуже худі ноги, а в Олі саме такі! В Олени теж схожі! – зазначила Оля Полякова в ефірі каналу «Україна». – А знаєте, що треба було зробити Паві? Поролонові ноги! Бо я її впізнала по ногам».

Саме тому Королева ночі вирішила поставити запитання, відповідь на яке виключило б один із варіантів. Проте і це не допомогло, адже під час розкриття учасниці на детективів чекала велика несподіванка – Павою виявилась Ірина Федишин.

«Що ж це ви так? Не впізнали Іру Федишин! Я тут ображалась, думала навіть підказати! DZIDZIO, ми ж каву разом пили, я думала ти мене точно впізнаєш! Найбільше хвилювались за ноги, особливо продюсер, казав: «Сховайте їй ті ноги, бо її відразу розкусять!» А Оля Полякова висловила припущення, що це чоловік на першому ефірі. То я відразу заспокоїлась – по ногам не впізнали», – зізналась Ірина Федишин на сцені масштабного шоу «МАСКА».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У гіпершоу «МАСКА» розкрили особистість розкішної Пави 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.02.2021 1008
Еще материалы раздела «Афіша»