<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
17.02.2021 785

«Це Дмитро Гордон»: зіркові детективи шоу «МАСКА» висловили припущення щодо особистості Мольфара

У крайньому випуску грандіозного шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», виступ загадкового Мольфара не на жарт зачепив зіркових детективів. В ефірі каналу «Україна» Оля Полякова і NK | Настя Каменських поділились своїми варіантами, хто може приховуватись під маскою.

Наймістичніший учасник проєкту «МАСКА» Мольфар у четвертому випуску шоу знову заінтригував зіркових детективів. У підказці про себе Мольфар продемонстрував обряд, в якому показав обличчя Олега Винника, Олі Полякової та Павла Зіброва, після чого почав промовляти незрозумілий детективам ряд імен. Так, у зіркового детектива Олі Полякової з’явились перші здогадки, щодо того, хто б міг ховатись під загадковою маскою.

«Я знаю хто це! Це Дмитро Гордон, тому що він брав інтерв’ю у всіх цих людей, яких щойно було названо», – зазначила Оля Полякова в ефірі каналу «Україна».

Та виступ Мольфара змусив усіх ще раз замислитись, адже виконання хіта «Ніно» Олега Винника було просто вражаючим! Сам артист прокоментував виконання своєї пісні так:

«Молодець! Зашифрувався не по-дитячому! Ви знаєте, що мені сподобалось? У нього дуже крутий голос і класні рухи!», – поділився Олег Винник в ефірі шоу «МАСКА».

Детектив Андрій Данилко припустив, що перед ними ніхто інший, як ведучий. DZIDZIO теж зазначив: «Добре поставлений голос, характерний для телевізійника». А от NK | Настя Каменських пішла за своєю методикою та почала перебирати всі можливі варіанти, одним із них був актор «Реальної містики» Андрій Дебрін. Та Оля Полякова стояла на своєму: «Це Гордон!», на що NK | Настя Каменських зауважила: «Хіба Гордон співає?».

«Гордон? Він весь час співає!» – запевнила Оля Полякова.

Хто насправді приховується під маскою містичного Мольфара та чи дійсно впізнали артиста зіркові детективи, глядачі каналу «Україна» дізнаються зовсім скоро!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Це Дмитро Гордон»: зіркові детективи шоу «МАСКА» висловили припущення щодо особистості Мольфара 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
17.02.2021 785
Еще материалы раздела «Афіша»