<
НОВИНИ ДНЯ: Експерти надали Раді безпеки ООН "неспростовні" докази використання Росією ракет з КНДР, - AP  Не тільки через війну. Чому Україну не беруть в НАТО  Рецепт вишневого пудингу  "Я оновив свої дані": очільник УГКЦ розповів про ставлення церкви до мобілізації духовенства  Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовище  Найсмачніший український борщ — рецептвсі новини дня
Політика
Україна
18.02.2021 607

Війна на Донбасі: чотири обстріли. Без втрат

За минулу добу, 17 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксували чотири порушення режиму припинення вогню.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російсько-окупаційні війська вели вогонь в бік українських позицій з мінометів 82-го калібру та станкових протитанкових гранатометів неподалік Новомихайлівки. Поблизу населеного пункту Славне противник застосував проти наших воїнів автоматичні станкові та станкові протитанкові гранатомети.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів біля Південного, а неподалік Шумів окупанти здійснили обстріл українських позицій з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї.

На обстріли зі сторони противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед українських воїнів немає.

Від початку поточної доби, 18 лютого, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил контрольована українськими воїнами, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: чотири обстріли. Без втрат 5.00 5 1
Політика / Україна
18.02.2021 607
Еще материалы раздела «Україна»