НОВИНИ ДНЯ: Після засідання “Великої двадцятки” Путін ударив новими ракетами: Зеленський розкритикував саміт у Бразилії  Соратник Трампа розкритикував ідею мирних переговорів з Путіним  Залужний заявив про обмежену готовність Європи до війни на виснаження  Сніг та дощ в одному регіоні. Синоптики дали прогноз на 25 листопада  У Польщі нема переляку від Трампа: експерт пояснив сподівання Варшави  Виробники продуктів підняли ціни на 15%: що подорожчало найбільше  Погодні гойдалки: яких сюрпризів чекати українцям в останню неділю листопадавсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
18.02.2021 999

Григорій Герман поділився рецептом картопляного рулету, який стане ідеальним гарніром до будь-якої страви

В авторській рубриці «Смачний ранок» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» ведучий Григорій Герман поділився легким та дуже бюджетним рецептом. Картопляний рулет, який і на святковий стіл не соромно подати.

3c3d6ae4d3f1dc5c9e6312d2bfca101b-resize_crop_1Xqua_18.02.21

Здавалося б, як можна урізноманітнити картопляне пюре? Тим паче, коли воно залишилось з учора? Проте кулінарний ентузіаст Григорій Герман може всього за пів години з учорашнього неактуального гарніру приготувати смачну, самостійну страву.

Для приготування картопляного рулету за рецептом Григорія Германа знадобляться:

Картопляне пюре – 700 г

Яйце – 1 шт.

Цибуля – 1 шт.

Морква – 1 шт.

Капуста – 200 г

Зелений горошок – 200 г

Сир твердий – 200 г

Зелень, кунжут чорний, сіль, перець і мускатний горіх

Спершу слід почистити і подрібнити цибулю, відправити її смажитись на сковорідці. Тим часом почистити і подрібнити моркву. Коли цибуля стане прозорою, додати до неї моркву. Нашинкувати капусту і відправити готуватись до овочів, туди ж висипати горошок. Посолити, поперчити і додати дрібку мускатного горіху. Приготовані овочі пересипати в окрему миску і дати охолонути.

Відділити жовток від білка. Влити білок у пюре і перемішати. Нарізати сир скибочками. Зелень подрібнити і змішати з готовими овочами.

Щоб сформувати рулет, треба взяти харчову плівку, розкласти її на поверхні столу, викласти шар картоплі, далі рівномірно розподілити овочі, а всередину викласти сир. Загорнути рулет. Обережно підкласти під рулет пергаментний папір, а вже потім перекласти страву на деко. Вирівняти рулет, змастити його жовтком і присипати кунжутом. Запікати в духовці при температурі 200 градусів протягом 5-7 хвилин.

Оценка материала:

5.00 / 1
Григорій Герман поділився рецептом картопляного рулету, який стане ідеальним гарніром до будь-якої страви 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
18.02.2021 999
Еще материалы раздела «Дозвілля»