<
НОВИНИ ДНЯ: Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУвсі новини дня
Політика
Європа
18.02.2021 744

ЄС введе санкції проти РФ за Навального - ЗМІ

Рада Євросоюзу на засіданні 22 лютого дасть старт введенню нових санкцій проти Росії через арешт Олексія Навального.

Про це в четвер, 18 лютого, пише Bloomberg з посиланням на джерела в дипломатичних колах.
Відзначається, що, швидше за все, санкції не будуть спрямовані проти російських олігархів. Обмеження торкнуться російських чиновників і організацій, які безпосередньо причетні до ситуації з Навальним.
Як повідомляє агентство, представники країн ЄС 22 лютого можуть досягти домовленостей, що стосуються подальшого введення санкцій. Відзначається, що введення санкцій можуть схвалити до березня, а "принципова згода міністрів закордонних справ щодо даних заходів стане першим кроком".
За даними агентства, серед держав ЄС введення санкцій проти РФ "користується широкою підтримкою". Разом з тим деякі з держав, що входять в ЄС, "побоюються спалювати всі мости" у відносинах з РФ.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЄС введе санкції проти РФ за Навального - ЗМІ 5.00 5 1
Політика / Європа
18.02.2021 744
Еще материалы раздела «Європа»