<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.02.2021 643

ВООЗ вважає малоймовірною версію про те, що коронавірус завезли до Китаю

Версія про те, що коронавірус могли завезти до Китаю ззовні, є вкрай малоймовірною. Вона не знайшла підтвердження під час роботи групи експертів Всесвітньої організації охорони здоров'я в цій країні.

Про це на брифінгу заявив голова цієї групи Пітер Бен Ембарек.

За його словами, в Китаї були виявлені лише поодинокі випадки передачі коронавіруса через заморожені продукти або їх упаковку з іншої країни.

"Тому ідея потрапляння вірусу до Китаю через продукти харчування чи упаковку - це не та, на якій ми фокусуємося", - зазначив Бен Ембарек.

Він додав, що ВООЗ сфокусувалася на вивченні варіанти про те, що COVID-19 міг поширитися на ринку в Ухані через заморожене м'ясо.

Оценка материала:

5.00 / 1
ВООЗ вважає малоймовірною версію про те, що коронавірус завезли до Китаю 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.02.2021 643
Еще материалы раздела «Суспільство»