<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні. Повний перелік хвороб, з якими точно не беруть на службу  Путін проголосив героями Росії канібалів і маніяків, – Кислиця в Радбезі ООН  Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
19.02.2021 560

Простий спосіб позбутись негативних емоцій: актриса серіалу «Незакрита мішень» поділилась своїм досвідом

Іноді ми забуваємо про втому, біль або негативні емоції через якісь більш важливі події. Зірка серіалу «Незакрита мішень», прем’єра якого відбудеться 1 березня о 21:00 на каналі «Україна», Ірина Новак розповіла, що допомагає їй завжди бути в формі та залишатися спокійною в будь-якій ситуації.

У новому 24-серійному фільмі Ірина Новак зіграла одну з найяскравіших ролей. Під час зйомок актриса дала інтерв'ю. І хоча зміна була не з легких, вона гарно виглядала та з задоволенням відповідала на питання. За словами зірки серіалу, професія навчила її вмінню долати труднощі.

«Я перфекціоніст і хочу в усьому бути кращою. Мені здається, що це здорова амбіція в будь-якій професії. І якщо потрібно грати щастя, а у мене напередодні хтось пішов з життя, то я забороняю собі думати про горе, – поділилась артистка Ірина Новак. – У такий момент ніби береш пробку і закорковуєш негативні емоції, як пляшку з водою. І тільки коли знімальний день закінчився, дозволяєш собі їх пережити».

Про цей спосіб контролювати емоції вона дізналася з інтерв'ю Алли Пугачової. Одного дня перед виходом на сцену співачці сказали, що померла її мама. Але примадонна заборонила собі думати про це.

«Алла Пугачова дала собі настанову, що спочатку вона повинна відпрацювати великий концерт, ніби нічого не сталося, а потім зможе прийняти та прожити цю новину, – пояснила зірка серіалу Ірина Новак. – Так і я роблю. Ніхто ні в чому не винен. Таке життя: в ньому є білі та чорні смуги, горе та радість. І все це не повинно заважати роботі».

Але це не означає, що потрібно постійно тримати емоції в собі. За словами артистки, іноді можна розплакатися, виговоритися, а потім зібратися та знову вийти на роботу. Але це риса дуже сильних людей: вміти не показувати емоції, які можуть вибити людину з колії та засмутити оточуючих.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Простий спосіб позбутись негативних емоцій: актриса серіалу «Незакрита мішень» поділилась своїм досвідом 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
19.02.2021 560
Еще материалы раздела «Афіша»