<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський назвав наступні цілі диктатора Путіна після України  Спека чи дощі: метеорологиня про погоду на літо 2024  ЗМІ опублікували список російських генералів, які народилися в Україні і знищують свою землю  З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloomberg  Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотіввсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.02.2022 1057

Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»

Зірка українського футболу Євген Коноплянка вперше з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні вже 24 лютого. На знімальному майданчику кінострічки відомий спортсмен відверто розповів, чи планує продовжити кар’єру актора.

Євген Коноплянка зізнається – до зйомок у «Великій Прогулянці» був переконаний, що грати в кіно легко і просто. Коли певний фільм не подобався – часто обурювався, критикував роботу акторів, і навіть думав, що міг би зіграти краще. Утім, коли відчув усе на власному досвіді – вирішив забрати свої слова назад. Зірка футболу стверджує – раніше ніколи так на переживав, як на знімальному майданчику. Проте відкритий до пропозицій знову з’явитись на великих екранах.

«Я б хотів спробувати себе у різних жанрах. Це стосується і трилера, і мелодрами, і комедії - я міг би спробувати увійти в усі ці ролі. Але поки я подивлюся на себе у «Великій Прогулянці» і тоді скажу, чи буду я коли-небудь зніматися, чи ні. Мабуть треба зовсім розлюбити футбол, щоб зайнятися акторством. Думаю, що тут, як і в футболі, цим треба жити, любити, приділяти щодня час, тренуватися. Тому не знаю, чи готовий я жертвувати. Утім, на питання чи є шанс, що колись ми побачимо Євгена Коноплянку в наступному повнометражному фільмі, я б не казав “ні”», – заінтригував спортсмен.

Популярний футболіст зіграє у фільмі самого себе. За сюжетом, один з героїв комедії є затятим фанатом «Шахтаря». Євген Коноплянка вже звик до уваги шанувальників, проте історію однієї прихильниці видатний спортсмен не забуде ніколи.

«Одного разу, в Німеччині, я виходив з тренування і стоїть жінка, приблизно років 45. Вона підходить і просить розписатися у неї на руці. Я подумав: «Хлопцям деколи розписуюся, вони ходять, 2 дні не миються, потім стерлося і забули, а їй то уже не 13 років». Вона каже – розпишися. Я перепитав чи вона серйозно і розписався. І вона зробила татуювання по моєму підпису! Прийшла за декілька днів, показала мені його. Для мене це, мабуть, найцінніший фанат за все моє життя. Вона живе в моїй душі», – поділився спогадами Євген Коноплянка.

Як повідомлялося раніше, «Велика Прогулянка» – спільний проєкт телеканалу «Україна» та FILM.UA Group, що створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

У сімейній комедії з’явиться багато зірок шоу-бізнесу: Олена Кравець, Юрій Ткач, Андрій Ісаєнко, Ірина Гатун, Михайло Жонін, Позитив. А також зіркові камео: VERKA SERDUCHKA з мамою та гравці футбольного клубу «Шахтар» Андрій Пятов і Євген Коноплянка.

Сюжет фільму розгортається навколо двох абсолютно різних сімей: працівників культури Драгоманових та районних бізнесменів Наливайченків. Весняними вихідними вони вирішують традиційно вибратися «на шашлики» – доля зводить їх на одній галявині, котру кожна з сімей вважає «своєю». Несподівано з’являється утікач-корупціонер Хом’як, що сховав свої гроші на цій же галявині.

Дивіться «Велику Прогулянку» на великих екранах вже з 24 лютого 2022 року!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.02.2022 1057
Еще материалы раздела «Афіша»