НОВИНИ ДНЯ: Ціни "кусаються". Скільки коштують квартири в Іспанії  Трамп сказав, як потрібно завершити війну в Україні  Синоптики дали прогноз на 29 вересня в Україні. Де сильно холодає  Зустріч Зеленського з Трампом: основні заяви   В Україні можуть знову підвищити податки: Гетманцев назвав підстави  На Україну насувається негода: в яких регіонах будуть дощі та шквали  Угорщина доєднається до ініціативи "Друзі миру", яку започаткували Китай та Бразиліявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.02.2021 756

У «Ранку з Україною» розповіли, які вії будуть в тренді в 2021 році

Ламінування, фарбування, нарощування – все це дівчата роблять зі своїми віями. Заради разючого погляду кожна готова протягом 3-х годин нерухомо лежати на кушетці. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Марія Мельник і Григорій Герман з’ясували, яка ж процедура з моделювання вій нині у тренді.

Наразі більшість дівчат віддають перевагу ламінуванню вій. Ця процедура дає ефект туші, який зберігається цілий місяць. Та до гарного вигляду вій, ламінування додає ще й лікувальний ефект, запевняють майстри з моделювання. Коштує така процедура від 400 гривень, проте має й певні протипоказання.

«Це процедура, яка свої рідні вії робить візуально здоровими, привабливими, відкриває погляд і живить корисними вітамінами, кератином. А ще створює штучний завиток, – розповіла майстер з моделювання Анастасія Левкова в ефірі каналу «Україна». – Та ця процедура протипоказана тим, хто робив які-небудь операції на очі, а також вагітним».

Через ламінування в салонах клієнтки зараз майже не замовляють звичайне фарбування вій. А от нарощування хоча нині не на вістрі моди, процедура все ще запитана. Щоправда, від надто довгих та об’ємних вій українки відмовляються та обирають більш натуральний вигляд.

«В основному це натуральні об'єми, невеликі довжини і дівчата все більше повертаються до чогось природного», – зазначає майстриня.

Така процедура коштує від 300 гривень. Вона не має лікувального ефекту, проте й не шкодить власним віям, як заведено вважати.

Та в той час, як українки все більше віддають перевагу природній красі, в Америці та Канаді дівчата женуться за об’ємними віями. Ще й платять за це 50 доларів!

«Якщо зважати на те, що сьогодні роблять в Америці чи в Канаді, то там мода на такі яскраві виразні вії, дуже довгі. Вони виглядають, як два віника на очах. Сподіваємось, до нас це не скоро дійде», – коментує експерт.

Та виявляється, догляд за віями – це не тільки жіноча б’юті-процедура. На це поле виходять і чоловіки! В Європі така процедура коштує від 30-ти євро.

«У Європі зараз новий тренд на чоловіче нарощування. Воно трохи відрізняється від жіночого тим, що чоловіче в основному виконується або темно-коричневими віями, або коричневими під колір волосся», – пояснила майстриня з моделювання вій у програмі «Ранок з Україною».

Серед українських чоловіків ця процедура поки не дуже популярна. Проте мода непередбачувана, і можливо, вже за кілька місяців у барбершопах з’явиться і ця процедура.

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» розповіли, які вії будуть в тренді в 2021 році 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.02.2021 756
Еще материалы раздела «Суспільство»