<
НОВИНИ ДНЯ: Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.11.2021 563

Ведучий шоу «Я везу тобі красу» пояснив, які речі потрібно викинути дівчатам із животиком

У вас стрункі ніжки, гарні стегна і груди – є що показати, але животик псує всю «картину»… Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» розповів, яких речей час позбутися, щоб перестати підкреслювати недоліки фігури.

У дівчини з типом фігури «Яблуко» стрункі ноги, приблизно однаковий розмір талії, грудей та стегон. Але головна проблема при виборі одягу – наявність животика. Причому дівчата його навіть не помічають, проте чудово бачать оточуючі.

«Коли дівчата з типом фігури «Яблуко» приміряють сукню чи спідницю, то втягують животик і завмирають. Потім дивляться на себе з усіх боків у примірювальній, залишаються задоволені своїм зовнішнім виглядом та купують цю річ», – сказав ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов.

Але потім вони забувають втягувати животик, і тоді уявлення про сукню і зовнішній вигляд дівчини змінюється не на краще.

«Я не впевнений, що хтось в оточенні готовий сказати дівчині з типом фігури «Яблуко»: «Тобі не можна носити речі, що тебе облягають», – припустив Юрій Царьов. – Але такий одяг їм і справді не підходить».

Що ще не варто носити дівчатам із фігурою типу «Яблуко»:

Короткі топи.

Вузькі спідниці та штани з низькою посадкою.

Одяг з воланами на животі та плечах.

Також є речі, які лежать мертвим вантажем у гардеробі майже кожної дівчини. Чому цей одяг не викидають? «А раптом я схудну до Нового року?», «Нехай повисить, ця сукня не вийде з моди», «Цю спідницю можна зробити більшою за розміром»…

«Влаштуйте комусь свято – віддайте ці речі подрузі чи близьким. Ніколи, ніколи і ще раз скажу це слово «ніколи» такі речі вам не підійдуть», – сказав топ-стиліст Юрій Царьов.

Дивіться мейковер-шоу «Я везу тобі красу» з понеділка по четвер о 10:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» пояснив, які речі потрібно викинути дівчатам із животиком 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.11.2021 563
Еще материалы раздела «Суспільство»