<
НОВИНИ ДНЯ: В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°всі новини дня
Політика
Україна
23.02.2021 587

ЄС зніме санкції з Арбузова і Табачника - ЗМІ

Посли країн Євросоюзу наступного тижня мають намір скасувати санкції проти колишнього виконувача обов'язків прем'єр-міністра України Сергія Арбузова і екс-міністра освіти Дмитра Табачника.

Про це у вівторок, 23 лютого, повідомив журналіст Радіо Свобода в Брюсселі Рікард Йозвяк у Twitter.
Таким чином, санкційний список скоротиться до восьми осіб. У ньому залишаться колишній президент Віктор Янукович і його син.
"Посли ЄС наступного тижня знімуть санкції з колишнього прем'єр-міністра України Арбузова і екс-міністра освіти Табачника. У списку залишилося тільки вісім осіб, включно з Януковичем і його сином", - написав Йозвяк.
Довідка. Сергій Арбузов був в.о. глави уряду з 28 січня по 27 лютого 2014 року. Дмитро Табачник займав пост міністра освіти і науки з 28 лютого 2013 року по 23 лютого 2014 року.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЄС зніме санкції з Арбузова і Табачника - ЗМІ 5.00 5 1
Політика / Україна
23.02.2021 587
Еще материалы раздела «Україна»