<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.02.2021 926

Курка в конвертах: оригінальний рецепт від ведучого «Ранку з Україною» Григорія Германа

Кулінарний ентузіаст і відомий телеведучий Григорій Герман в авторській рубриці «Смачний ранок» програми «Ранок з Україною» продовжує дивувати смачними та дієтичними рецептами.

В ефірі каналу «Україна» телезірка розповів, як приготувати  ідеальні курячі грудки.

Для приготування курки за рецептом Григорія Германа знадобляться:

Куряче філе – 2 шт.

Лимон – 1 шт.

Олія оливкова – 2 ст.л.

Помідори коктейльні – 200 г

Варений дикий рис – 150 г

Броколі – 100 г

Зелений горошок – 100 г

Кукурудза – 100 г

Перець болгарський – 1 шт.

Печериці – 100 г

Часник – 2 зубчики

Корінь імбиру – 1 см

Сіль, перець, сухий чебрець

Куряче філе викласти у миску, вичавити сік лимона, подрібнити імбир і часник та додати кілька гілочок сухого чебрецю. Перемішати та залишити маринуватись протягом 20 хвилин.

Відірвати близько 1 м пергаменту та скласти його навпіл. Викласти на складений пергамент одне замариноване філе, зубчик часника, помідор і гілочку чебрецю. Згорнути конверти з пергаменту та закріпити підручними інструментами, наприклад, степлером чи нитками. Відправити конверти у духовку, розігріту до 170 градусів, на 25 хвилин.

Тим часом можна приготувати ідеальний гарнір до основної страви. Розігріти рослинну олію на пательні. Нарізати перець та відправити на пательню. Те ж саме зробити з грибами. Додати кукурудзу та зелений горошок. Перемішати овочеву суміш. Влити соєвий соус та всипати готовий рис. Протушити суміш і наприкінці додати подрібнені броколі.

Подавати відкриті конверти з додаванням гарніру. Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 1
Курка в конвертах: оригінальний рецепт від ведучого «Ранку з Україною» Григорія Германа 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.02.2021 926
Еще материалы раздела «Суспільство»