<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
25.02.2021 829

Ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатоліч готується втретє стати батьком

Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Анатолій Анатоліч і його дружина Юла втретє стануть батьками. Щаслива пара розповіла, як довго готувалася до цієї події і чому визначає стать дитини народними методами.

Популярний телеведучий зізнається – завести третю дитину вони з дружиною планували досить давно, а проведений разом час на карантині посприяв цьому.

«Карантин ми провели справді з користю – ми були разом небачену раніше кількість часу і зрозуміли в черговий раз як ми щасливі всі разом, – розповів Анатолій Анатоліч. – Готували себе і старших дочок морально. Ми вчотирьох дуже близькі і нам було важливо, щоб все було за бажанням і сплановано».

За словами телезірки, Аліса та Лоліта відреагували на таке рішення по-різному. Тому готувати старшу доньку до події довелось близько року, а ось молодша з радістю прийняла таку ідею. А кого чекає пара – поки лишається загадкою.

«Поки ми не знаємо стать. Ми тільки припускаємо. Наприклад, Юла стала їсти багато картоплі і взагалі перестала їсти солодке. Полюбила оселедець і відвернуло від молока. Але поки що недостатньо великий термін, щоб дізнатися. Чекаємо (усміхається). Народити сина для нас ніколи не було надметою. Але якщо в цей раз буде син, це буде цікаво і пощастить випробувати зовсім інші відчуття. Син – це не донька, як би банально це не прозвучало», – поділився ведучий телеканалу «Україна».

Сьогодні вийшов свіжий номер «Теленедели», в якому пара розповіла, де пройдуть пологи, як вони готуються до прийдешніх змін і як розділять сімейні обов'язки після появи третьої дитини.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатоліч готується втретє стати батьком 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
25.02.2021 829
Еще материалы раздела «Афіша»