<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
27.02.2021 425

Кабмін планує продавати COVID-вакцини приватним клінікам - ЗМІ

У Кабміну є план, що робити з COVID-вакцини, які не встигнуть використати.

Про це з посиланням на власні джерела в уряді повідомляє Українська правда. Життя.
Як припускає національний план вакцинації, на першому етапі повинні вакцинувати 114 тисяч лікарів, 40-45 тисяч військових і 100 тисяч осіб із групи ризику. При цьому з 1 березня повинна запрацювати електронна база обліку вакцинованих осіб.
"З огляду на те, що добровільно готові вакцинуватися 40-43%, то в уряді розраховують на першому етапі вакцинувати хоча б 160 тисяч осіб. Вакцини, які не встигнуть використати, держава сподівається передати за собівартістю в приватні клініки, які почнуть вакцинацію осіб, які мають намір їхати за кордон", - повідомило джерело видання, додавши, що, можливо, це станеться ще до 1 травня.
Відзначимо, що, за попередніми розрахунками Кабміну, за два роки в Україні вакцинують 20-22 млн осіб.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кабмін планує продавати COVID-вакцини приватним клінікам - ЗМІ 5.00 5 1
Політика / Україна
27.02.2021 425
Еще материалы раздела «Україна»