<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
01.03.2021 676

Оля Полякова і NK | Настя Каменських поцілувались в ефірі шоу «МАСКА»

У новому випуску грандіозного шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», зіркові детективи вразили глядачів епатажним вчинком. На сцені проєкту попдіви Оля Полякова і NK | Настя Каменських поцілувались.

У шостому ефірі масштабного шоу мужній Носоріг здивував публіку проникливим виконанням хіта «Вище неба» гурту «Океан Ельзи». Під такий неймовірний виступ зіркові детективи почали танцювати у парах – NK | Настя Каменських із Олегом Винником, а Оля Полякова із DZIDZIO.

«Боже, яка краса! Так романтично, що ми всі по парах розбрелися, – зазначила Оля Полякова в ефірі каналу «Україна», а ведучий шоу Володимир Остапчук у свою чергу зауважив, що окремі рядки цієї пісні могли бути присвячені саме Королеві ночі, у якої з Носорогом із самого початку склався особливий зв'язок. – Правда? Саме для мене? Чи, може, для Насті?»

«Та що ж ти так ревнуєш?» – поцікавилась у неї NK | Настя Каменських.

«Добре, що мене між вами посадили, – втрутився у діалог дівчат DZIDZIO. – Уявляю, якби вас поряд посадили. Ви б покусалися».

Однак Оля Полякова заявила, що нічого такого не трапилося б. Навпаки, вони з Настею злились би в поцілунку.

«Цілуйтеся!» – вигукнув DZIDZIO, і зірки це вмить зробили. Олег Винник і Володимир Остапчук були вражені епатажною витівкою колег, а сам Носоріг, виступ якого спровокував цей поцілунок, від побаченого взагалі впав на коліна. Також він додав, що цією піснею хотів висловити почуття до надзвичайної жінки, яка перебуває у залі проєкту «МАСКА», та про кого саме говорив учасник – залишилось таємницею. Яка зірка могла замаскуватись у цьому мужньому образі?

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Оля Полякова і NK | Настя Каменських поцілувались в ефірі шоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
01.03.2021 676
Еще материалы раздела «Афіша»