<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.03.2021 610

ТОП-5 порад стиліста мейковер-шоу «Місія: краса», як чоловікам виглядати пристойно

Людину зустрічають по одягу, і щоб справити гарне враження під час ділової зустрічі або при знайомстві з майбутнім роботодавцем, важливо виглядати пристойно. Стиліст і ведучий мейковер-шоу «Місія: краса», прем’єра якого відбудеться 15 березня на каналі «Україна», Ільяс Сахтара пояснив важливі нюанси при створенні образу.

«Вибирайте одяг для тієї людини, якою ви хочете стати», – цей гарний вислів нерідко повторюють стилісти та успішні люди. Причому іноді всього лише правильне поєднання кольорів або деяких речей при створенні образу можуть вмить змінити уявлення про людину.

Стиліст і ведучий  мейковер-шоу «Місія: краса», яке відбудеться 15 березня на каналі «Україна», Ільяс Сахтара дав декілька дуже важливих порад.

Лайфхак 1

Існує так званий «джентльменський набір». Річ у тому, що англійці надають перевагу кардигану. Ця «любов» вплинула на більшість чоловіків, яким подобається діловий стиль.

Один із варіантів «джентльменського набору» в одязі – це кардиган темно-зеленого кольору, рожева сорочка, темно-коричневі штани й коричневі броги.

Лайфхак 2

Піджак – це паличка-виручалочка, коли потрібно додати мужності в образ. Один із варіантів для роботи – темно-синій піджак у клітинку, нейтрального кольору long sleeve top – футболка з довгим рукавом, сірі вкорочені й звужені донизу штани та темно-коричневі броги. Зверніть увагу: колір long sleeve top повинен збігатись із кольором смужок на піджаку.

Лайфхак 3

Піджак і джинси – цей варіант давно став популярним у діловому світі. Але необхідно запам’ятати, що саме темно-синій колір джинсів вважається абсолютно чоловічим. Однак коли чоловіки купують джинси, то роблять три найгрубіші помилки: беруть занадто довгі (й потім закочують штанини), широкі донизу або на 1-2 розміри більше. Джинси, які вибирають точно за розміром, не висять, а добре сидять та підкреслюють довжину ніг.

Щоб правильно вибрати джинси за шириною, зробить так: застебніть їх (не надягайте!), вставте руку по лікоть в районі пояса так, щоб лікоть торкався одного краю, а кулак – іншого краю пояса. Якщо ви вільно рухаєте рукою – це не ваш розмір. Коли зігнута в лікті рука міцно притиснута в районі пояса – джинси сидітимуть на вас ідеально.

Щоб правильно вибрати джинси за довжиною, візьміть штанини джинсів за краї та розведіть руки в сторони. Джинси ідеальної довжини будуть повністю натягнуті й не провисатимуть біля підборіддя, коли ви їх так тримаєте.

Лайфхак 4

Якщо чоловік худорлявий, то бажано вибирати піджак світлого кольору. Він додає об'єму, максимально помітний та підкреслює лінію плечей.

Лайфхак 5

Щоб створити контраст, піджак світлого кольору бажано носити з сорочкою, яка темніша за кольором. Тоді ви будете виглядати більш підтягнутим.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
ТОП-5 порад стиліста мейковер-шоу «Місія: краса», як чоловікам виглядати пристойно 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.03.2021 610
Еще материалы раздела «Суспільство»