<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°всі новини дня
Бізнес
Нерухомість
02.03.2021 740

Іпотека під 7% стартувала: перші сім'ї отримали квартири в кредит

Перші українські сім'ї підписали договори з банками в рамках держпрограми "Доступна іпотека 7%", яка стартувала сьогодні, 1 березня. Кредити отримали дві сім'ї – один договір підписаний із державним банком, другий – із комерційним.

Угоди підписали в ході форуму "Україна 30".

Нагадаємо, раніше перші сім банків уклали договори з урядом для держпрограми доступної іпотеки. Серед них – не лише державні банки, а й фінустанови приватного сектору. У майбутньому в програмі планують брати участь 25 фінансових установ.

Як відомо, в рамках програми держкомпанія "Укрфінжитло" пропонує довгострокову іпотеку на умовах:

фіксованої ставки 7%;

терміном до 30 років;

з першим внеском 20%.

Кредити видаються як на будинки, так і на квартири. При цьому кредит можна взяти на житло, яке тільки будується, або на вже готове житло на вторинному ринку – розповіли в новинах "Сьогодні" на каналі “Україна”. Максимальні розмір кредиту – 2 млн гривень.

Оценка материала:

5.00 / 1
Іпотека під 7% стартувала: перші сім'ї отримали квартири в кредит 5.00 5 1
Бізнес / Нерухомість
02.03.2021 740
Еще материалы раздела «Нерухомість»