<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний переліквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.03.2021 536

Морквяне різотто з печінкою: Григорій Герман поділився оригінальним рецептом корисної страви

Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман в авторській рубриці «Смачний ранок» розповів, як приготувати корисну під час весняного авітамінозу страву – морквяне різотто з печінкою. Ця доступна та надзвичайно проста страва стане однією із ваших коронних! А гості та близькі оцінять її за видовищність під час приготування.

Для приготування різотто за рецептом Григорія Германа знадобляться:

Рис – 120 г

Бульйон – 500 мл

Печінка куряча – 200 г

Морква – 400 г

Вершкове масло – 100 г

Цибуля – 1 шт.

Часник – 2 зуб.

Цукор – 1 ч.л.

Оцет винний – 1 ст.л.

Коньяк – 50 г

Вершки 20-33% – 100 мл

Вино біле – 100 мл

Петрушка, сіль та перець

Поставити пательню на вогонь, додати олію та 1 зубчик часника. Тим часом подрібнити цибулю і зубчик часника, відправити на пательню смажитись. Моркву натерти і збити блендером разом із курячим бульйоном.

Засипати промитий рис до пательні та потроху додавати морквяну суміш, даючи їй випаровуватись. Коли вся зайва волога випарувалась, додати 50 г вершкового масла та жирні вершки. Подрібнити зелень і змішати з морквяним різотто.

На окремій пательні обсмажити печінку. Наприкінці готування влити коньяк та підпалити. Техніка «фламбе» допоможе випарувати зайвий алкоголь. Аж потім додати оцет, цукор, сіль і перець. Дати печінці просочитись спеціями і додати 25 грамів масла.

Подавати різотто, виклавши зверху печінку. Смачного!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Морквяне різотто з печінкою: Григорій Герман поділився оригінальним рецептом корисної страви 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
03.03.2021 536
Еще материалы раздела «Суспільство»