<
НОВИНИ ДНЯ: Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
03.03.2021 587

Ексклюзив «Зіркового шляху»: Жан Гріцфельдт розповів, за що на нього образилася Могилевська

Дизайнер Жан Гріцфельдт у програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна» звернувся до співачки Наталки Могилевської.

Нині дизайнер Жан Гріцфельдт одягає Тіну Кароль, Світлану Лободу, Мішу Романову, Анжеліку Варум, Дана Балана й Алана Бадоєва. Він дружить майже з усіма в українському шоу-бізнесі. Хоча не обходиться і без скандалів.

«Була історія із Наталею Могилевською. Це мене трошки заділо. Тому що я дуже люблю її творчість, я можна сказати фанат із самого початку. Всі ці хіти: «Я весна», «Полюби меня такой». І що найголовніше, моя мама її дуже любить. І колись, я пам’ятаю, під час участі Могилевської на одному з телешоу, вона написала, щоб попрацювати з приводу сукні. А в мене якраз тоді була Лобода, я в якійсь такій був запарі. Я кажу: «Наташа, вибач. Не хочу зробити, знаєш, погано. Немає часу». І вона це сприйняла на свій рахунок. І я пам’ятаю на Viva! Бал, я підхожу, кажу: «Наталю, вітаю, це я, Жан. Давайте сфотографуємось». Я б може і не підійшов, але в той вечір мама говорить: «Буде Наталія, сфоткайся для мене». І Могилевська розвертається і просто починає розмовляти з кимось. Але що я хочу – зробити офіційну заяву: «Наташа, я дуже люблю вашу творчість. Давайте попрацюємо. Я думаю, що разом ми могли б зробити щось дуже круте», - сказав Жан Гріцфельдт на каналі «Україна».

Зіркові колеги тепло відгукуються про дизайнера та намагаються не пропускати його показів.

«Ми з Жаном дружимо, кожен показ у нього – це шоу справжнє, і він щось обов’язково вигадує», - сказав ведучий каналу «Україна» Олексій Суханов.

Захоплюється дизайнером і музикант Дмитро Каднай.

«Талановитий арт-майстер, цікавий. Навіть, якщо б ми не товаришували, то я б приходив. Завжди вражає», - поділився музикант.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зіркового шляху»: Жан Гріцфельдт розповів, за що на нього образилася Могилевська 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
03.03.2021 587
Еще материалы раздела «Афіша»