<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
03.03.2021 640

Актор серіалу «Незакрита мішень» зізнався, що дружина радить йому, як грати в любовних сценах

У 24-серійній картині «Незакрита мішень», яка виходить з понеділка по четвер о 21:00 на каналі «Україна», Артем Алексєєв зіграв головну роль. Іноді дружина актора приїжджає на знімальний майданчик і навіть дає дуже слушні поради чоловіку, як грати кохання з партнерками.

У центрі сюжету нового серіалу – історія спортсменки, ім'я якої виявляється вплутаним у жахливому допінг-скандалі. Одну з головних і дуже сильних ролей в серіалі зіграв Артем Алексєєв. Його герой – успішний і заможний архітектор. Але головне те, що заради своєї мети він готовий на все.

У творчій біографії зірки серіалу чимало різних та яскравих героїв, і нерідко він грав у любовних сценах. Дружина іноді спостерігає за роботою чоловіка, але вона не ревнує його до партнерок. Навпаки, Катерина з задоволенням долучається до процесу зйомок.

«Якщо є любовні сцени, де я цілуюсь з актрисою, моя Катя навіть може дати пораду, – розповів про дружину актор Артем Алексєєв. – Був один раз такий випадок, коли вона сказала: «Слухай, ну можеш ти нормально поцілувати свою партнерку? Взяти міцненько, щоб було по-справжньому».

За словами актора, він погодився з дружиною і зробив так, як вона уявляла цю сцену.

«Катя глянула на монітор у режисера та каже мені: «Ти можеш краще», – згадав той випадок Артем Алексєєв.

Хоча спочатку дружина навіть не дивилась серіали з його участю.

«Катя говорила: «Я не хочу знати, який ти на екрані. Мені потім буде здаватися, що ти, не дай боже, мені брешеш. Ти ж з актрисами граєш любов, цілуєшся, дивишся їм в очі, кажеш: «Люблю». А після цього так само говориш мені: «Я тебе люблю». І потім думай: «Ти зі мною теж граєш?» – пояснив Артем Алексєєв.

Але ці сумніви вже в минулому, тому що Артем і Катя дуже щасливі разом, вони зіграли більше 10 весіль та не думають зупинятися. Їм подобається зізнаватися одне одному в коханні, збирати гостей та влаштовувати чергове красиве свято!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Незакрита мішень» зізнався, що дружина радить йому, як грати в любовних сценах 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
03.03.2021 640
Еще материалы раздела «Афіша»