НОВИНИ ДНЯ: У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленськоговсі новини дня
Політика
Україна
03.03.2021 643

Діджіталізація і "зелений" курс: Кабмін прийняв економічну стратегію до 2030

Кабінет міністрів України затвердив Національну економічну стратегію до 2030 року. Документ розроблено з залученням експертів і вчених.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, передає урядовий портал.

За його словами, документ визначає стратегічні кроки для розвитку промисловості, агросектору, видобутку, інфраструктури, транспорту, енергетичного сектору, інформаційно-комунікаційних технологій, креативних індустрій та сфери послуг.

Крім того, стратегія враховує важливі наскрізні напрямки - діджиталізацію, "зелений" курс, розвиток підприємництва і збалансований регіональний розвиток. Серед принципів, на яких будується стратегія - європейська та євроатлантична інтеграція.

Оценка материала:

5.00 / 1
Діджіталізація і "зелений" курс: Кабмін прийняв економічну стратегію до 2030 5.00 5 1
Політика / Україна
03.03.2021 643
Еще материалы раздела «Україна»