<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
04.03.2021 728

Коболєв: на утримання "труби Медведчука" треба десятки мільйонів гривень

На утримання української ділянки нафтопродуктопроводу "Самара-Західний напрямок" - так званої "труби Медведчука" - потрібні десятки мільйонів гривень на рік. І це лише на охорону.

Про це в інтерв'ю "Радіо НВ" заявив глава правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

"Я не можу сказати точні цифри, але як мінімум потрібні гроші на охорону. Це можуть бути мільйони і десятки мільйонів гривень протягом року", - зазначив він.

Він також додав, що не знає, чи буде труба передана на баланс "Укртранснафти" після повернення у власність держави.

Відзначимо, що мова йде про ділянку труби, яка перебувала у власності компанії "ПрикарпатЗахідтранс". Її, у свою чергу, пов'язують з народним депутатом Віктором Медведчуком, проти якого були введені санкції.

Оценка материала:

5.00 / 1
Коболєв: на утримання "труби Медведчука" треба десятки мільйонів гривень 5.00 5 1
Політика / Україна
04.03.2021 728
Еще материалы раздела «Україна»