<
НОВИНИ ДНЯ: Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°  "Канцлер дав збій": експерти пояснили, чому Шольц сміявся з України через Taurus  Українці у квітні придбали майже 6 тисяч нових авто: названо лідерів ринку  Беріть парасольки: якою буде погода в Україні 6 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
05.03.2021 519

Актриса серіалу «Незакрита мішень» розповіла, як подолати «не хочу» і «не можу» на тренуваннях

Щоб гарно виглядати, необхідно докласти чимало зусиль. Актриса 24-серійної картини «Незакрита мішень», яка виходить з понеділка по четвер о 21:00 на каналі «Україна», Олеся Мацкевич-Грибок багато займається спортом та любить ранкові пробіжки. Вона знає, як підтримати себе, коли зникає бажання тренуватися. Зірка серіалу поділилась своїм досвідом.

Ідеальна фізична форма Олесі Мацкевич-Грибок – це не стільки природні дані, скільки величезна праця актриси під час тренування. Зірка серіалу «Незакрита мішень» вже багато років займається спортом. Для неї ЗСЖ – не данина моді, а стиль життя. Щоб привести себе в форму, актриса знайшла свої методи, як правильно використовувати сили та енергію.

Не секрет, що деякі з нас купують абонемент, відвідують спортзал протягом 1-2 місяців, а потім перестають це робити. Іноді причина – не лінощі, а занадто завзяте бажання привести себе в форму за дуже короткий проміжок часу.

У зірки серіалу теж були моменти, коли вона відчувала, що не хоче займатися спортом. Тепер акторка знає, що робити в цій ситуації.

«Коли я відчуваю, що виходжу з балансу, наприклад, у режимі харчування або на тренуваннях, це означає, що потрібно дати собі можливість відпочити, – пояснила актриса Олеся Мацкевич-Грибок. – Адже як тільки стає вкрай некомфортно, організм одразу сигналізує: «Допоможи мені!» І ти не можеш це ігнорувати. Тому допоможи собі: полеж, випий чаю, погуляй. Я намагаюсь поступати саме так. Іноді навмисно даю собі відпочинок».

Однак дуже важливо не затягувати з відпочинком і діяти далі.

«Я знаю, що це таке – карати себе або відпрацьовувати вправи в залі, стиснувши зуби. Звісно, коли маєш мету та бажання змінитись, такий метод теж працює: «Сьогодні недоробила, тому завтра потрібно надолужити». Це питання дисципліни, а вона дуже важлива для акторів, тому що в кіно немає часу розслаблятись, – пояснила Олеся Мацкевич-Грибок. – Ти повинен бути зібраний на майданчику».

Життєвий досвід навчив актрису правильно ставитися до себе, щоб досягти цілей, зокрема – у спортзалі.

«Я ніколи себе не критикую і не лаю, тому що знаю, як сильно може придавити почуття провини, – пояснила Олеся Мацкевич-Грибок. – Це плита, з-під якої іноді не вибратися. Я знаю, як це важко».

Актриса зізналась, що її ставлення до життя притягнуло роль Каті Горенко в серіалі «Незакрита мішень», тому що багато моментів у сценарії були дуже зрозумілі через її власний досвід.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Незакрита мішень» розповіла, як подолати «не хочу» і «не можу» на тренуваннях 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
05.03.2021 519
Еще материалы раздела «Афіша»