<
НОВИНИ ДНЯ: З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloomberg  Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Timesвсі новини дня
Бізнес
Економіка
07.03.2021 474

Сенат США схвалив економічний план на $1,9 трлн

Сенат Конгресу США ухвалив пакет стимулюючих економіку заходів у розмірі $1,9 трлн. Даний план базується на запропонованій президентом США Джо Байденом програмі.

Згідно з трансляції засідання, законопроект набрав мінімальну кількість голосів для його затвердження - 50 проти 49.

В ході розгляду документа сенатори, в основному від Республіканської партії, виносили на голосування різні поправки, проте більшість з них було відхилено. Тепер змінений законопроект належить знову схвалити Палаті представників Конгресу, тільки після цього він відправиться на підпис президенту.

Відомо, що в сенатській версії з тексту було виключено підвищення мінімальної заробітної плати, а також внесено низку інших коректив. Так, була прийнята поправка щодо виплат для громадян, які втратили роботу. Розмір щотижневих дотацій складе $300, програма допомоги триватиме до 6 вересня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сенат США схвалив економічний план на $1,9 трлн 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
07.03.2021 474
Еще материалы раздела «Економіка»