НОВИНИ ДНЯ: Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"  Комбат ТрО застрелився після втечі бійців під Вугледаром – журналіст  Російський наступ на Донбасі: як довго протримається Покровськ — аналіз західних аналітиків  До України знову повертається тепло  Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Українівсі новини дня
Політика
Україна
09.03.2021 573

Данілов назвав дату проведення чергового засідання РНБО

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов анонсував чергове засідання відомства. Воно відбудеться в п'ятницю, 12 березня.

Про це Данілов заявив у ході форуму "Україна 30".

"У п'ятницю 12 березня пройде чергове засідання РНБО. У понеділок минулого тижня ми з президентом погодили список питань, які будуть обговорюватися", - заявив секретар РНБО.

За його словами, "наради РНБО проходять у плановому режимі", а неділя - це день засідання.

"Тому раз на тиждень або раз місяць при необхідності ми збираємо нараду РНБО, і там ми розглядаємо ті питання, які, як вважаємо, є вкрай необхідними для країни", - підкреслив Данілов.

Він зазначив, що до початку наради РНБО в п'ятницю ЗМІ не отримають інформацію про можливі санкції, які будуть розглядатися на нараді.

Оценка материала:

5.00 / 1
Данілов назвав дату проведення чергового засідання РНБО 5.00 5 1
Політика / Україна
09.03.2021 573
Еще материалы раздела «Україна»