<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітня  Остін про ATACMS: не чудодійний засіб, але дає можливість завдавати далеких ударів  Ймовірність обвалу українського фронту зменшується, - естонська розвідка  Топ-генерал США про Abrams в Україні: обговорюємо швидку адаптацію до умов на фронті  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю  В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудькавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.03.2021 753

Модницям на замітку: стилістка в «Ранку з Україною» розповіла про основні тренди весни 2021 року

Погода нам потроху натякає, що час змінювати теплий одяг на весняний. Проте які моделі обрати та як за допомогою модних віянь підкреслити фігуру – чи не найактуальніше питання всіх модниць. Ведучі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Марія Мельник і Анатолій Анатоліч дізнались, що в тренді цього сезону та як підібрати образ під свій тип фігури.

Ще рік тому в моді були довгі спідниці, ультраглибокі вирізи, рукави-ліхтарики, піджаки, еко-шкіра і мінімалізм. Та невже все це доведеться скласти чимдалі у шухляду? Стилісти запевняють – мода змінюється, але не кардинально.

«Більшість трендів весни 2021-го року перейшли з попередніх сезонів. Це і еко-шкіра, і акцент на плечі та руки, відкриті ключиці, а ще контрастні або ж мінімалістичні принти. Це все буде актуально навесні, тож експериментуйте!» – пояснила стилістка Віка Барва в ефірі каналу «Україна».

Якщо ваш тип фігури «пісочний годинник» – робіть акценти на талії, підкреслюйте свої жіночні вигини.

«Наприклад, поєднайте плісировану спідницю з еко-шкіри та сорочку з рукавами буфами, яка чудово підкреслить ваш тип фігури», – радить експерт.

Володаркам типу фігури «прямокутник», в яких ширина плечей така ж, як стегна і не сильно виражена талія, краще обирати вільні силуети.

«Талію можна підкреслити за допомогою модного нині боді, поверх якого вдягти оверсайз сорочку. У такому комплекті можна піти на зустріч з друзями чи на роботу, при цьому виглядати достатньо жіночно та свіжо», – радить стилістка.

Якщо ваш тип фігури «груша» – об’ємні стегна і витончений верх, треба візуально «витягувати» стегна і робити акцент на грудях чи плечах.

«Обов'язково підкреслюйте всі ваші переваги – тендітний верх, акцентована талія і при цьому слід максимально нівелювати об’єми стегон за допомогою вертикалі, темних кольорів або довжини міді», – поділилась Віка Барва у програмі «Ранок з Україною».

Проте будь-який образ має підкреслити стильний аксесуар, а саме – сумочка. У цьому сезоні ви зможете знайти безліч сумок із декором у вигляді ланцюгів – це дуже модний елемент. Також у тренді мінімалістичні сумки та плетені фактури різних кольорів.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Модницям на замітку: стилістка в «Ранку з Україною» розповіла про основні тренди весни 2021 року 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.03.2021 753
Еще материалы раздела «Суспільство»