<
НОВИНИ ДНЯ: Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенатора  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температури  Коли надійде до України допомога США: генерал назвав ймовірні сценарії  США схвалили військову допомогу Україні: у Кремлі вибухнули погрозами Вашингтону  Без істотних опадів та до +15°С: прогноз погоди по Київщині на 22 квітнявсі новини дня
10.03.2021 1363

Тариф постачальника "останньої надії" на ринку електроенергії зросте з 1 квітня

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) встановила новий рівень тарифу на послуги постачальника "останньої надії" на II квартал 2021 року. Тариф зріс 16,2%.

Про це повідомляється на сайті регулятора.

Згідно з рішенням, тариф постачальника "останньої надії" становитиме 360,62 грн/МВт∙год (без урахування податку на додану вартість). У I квартал 2021 року тариф був 310,36 грн/МВт∙год.

Як за зазначається в обґрунтуванні, тариф на послуги постачальника "останньої надії" на розрахунковий період розраховується та встановлюється НКРЕКП на підставі даних щодо фактичних цін на електричну енергію на ринку "на добу наперед" за перші 2 місяці базового періоду.

Оценка материала:

5.00 / 1
Тариф постачальника "останньої надії" на ринку електроенергії зросте з 1 квітня 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
10.03.2021 1363
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»