<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіоніввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.03.2021 895

В Одесі залишками вакцини від COVID-19 почали прищеплювати громадських діячів

В Одесі, аби не викидати залишки вакцини, почали щепити громадських діячів.

3J0A5844-ID66711-1300x867_1_11.03.21

У деяких регіонах, аби не переводити препарату і популяризувати вакцинацію, уже почали щеплювати охочих із непріоритетних груп. Так зробили в Одеському Центрі громадського здоров'я і запустили власну реєстрацію. Одним з перших щепився депутат міськради Петро Обухов.

"Я записався, і мені сказали бути наступного дня о 16 годині в лікарні. Там є кабінет, де роблять щеплення. І поки не зібралося 10 людей, вони не відкривали флакон", – розповів Обухов.

По всій Україні тим часом вже можна записатись у чергу на вакцинацію кількома способами, але свого номеру у черзі ви не дізнаєтесь – розповіли у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». Схитрувати і записатися у кілька способів одночасно, щоб швидше щепитися – не вийде, застерегли у МОЗі. Адже саме міністерство отримує усі дані про черги.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Одесі залишками вакцини від COVID-19 почали прищеплювати громадських діячів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.03.2021 895
Еще материалы раздела «Суспільство»