НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні похолодає. Синоптик дала прогноз на 18 квітня  Відстрочка від мобілізації для студентів і викладачів: хто має право – повний перелік  У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частина  Синоптики попереджають про негоду 18 квітня: де будуть грози, мокрий сніг і "мінус"  Байден опинився по один бік із Путіним: Bloomberg про помилкові кроки Білого дому  Ситуація на східному фронті значно погіршилася – The New York Times оприлюднила три ключові проблеми України  Бити, поки не зрозуміють: Воллес назвав єдиний варіант протидії ударам РФ та Іранувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.03.2021 1636

Ексклюзив «Зіркового шляху»: Артем Пивоваров вперше розповів про сімейну таємницю

Співак Артем Пивоваров у програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна» розповів, чому не хотів ніколи спілкуватися із батьком.

5f05a9ce5b350_pivovarov_1_11.03.21

Артем Пивоваров родом із містечка Вовчанськ на Харківщині. Він виріс із мамою та бабусею. Любов до музики хлопець відчув ще у дитинстві, і пішов у музичну школу навчатися грі на гітарі. Батько покинув родину, коли Артемові не було і року. Але хоч мама і присвятила своє життя синові, в Артема було й надійне чоловіче плече – це його дідусь.

«Він мені повністю замінив батька. Тому, коли я, наприклад, приходив в школу і нам видавали на той час талони, якщо ти з неповноцінної сім’ї, щоб міг піти до їдальні і там щось собі придбати, я не брав цей талон. Я розумів, що в мене є татусь, тільки він трішечки старший. Плавати вчив мене, грати в футбол, і відстоювати свою точку зору, бути незалежним. Ми з ним їздили на буряки, картоплю. Вчив мене їздити за кермом», - поділився співак на каналі «Україна».

В Артема, окрім мами і бабусі, є ще сестра і брат по татовій лінії. Про це співак розповів ексклюзивно «Зірковому шляху».

«Маленьке містечко, кожен знає один одного. Ми навіть колись в одній школі навчались. Один одного називали: «О, брат, привіт, як справи?». Ми зустрічались і разом навіть гуляли. Батько не з ним. В нього його прізвище. Тому я навіть вдячний своїй мамі за те, що в мене її прізвище», - розповів співак.

Пивоварова – прізвище мами Артема, на яку він дуже схожий. А брат співака схожий на їхнього батька. Є ще у них молодша сестра, вже з третьої родини тата.

«І мені здається, що він не з ними також проживає. Є байка, історія про те, що він проживає не в Україні. Та я його ніколи не хотів знайти. Коли ти розумієш, що є якась рідна людина, десь там, яка навіть жодного разу не захотіла зустрітися з тобою, скоріш за все вона не вірить в те, що ти її людина», - запевнив Пивоваров на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зіркового шляху»: Артем Пивоваров вперше розповів про сімейну таємницю 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.03.2021 1636
Еще материалы раздела «Суспільство»