<
НОВИНИ ДНЯ: Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°  "Канцлер дав збій": експерти пояснили, чому Шольц сміявся з України через Taurusвсі новини дня
Політика
Україна
12.03.2021 550

РФ нарощує військовий потенціал біля українського кордону

Російська Федерація продовжує нарощувати бойовий потенціал біля українського кордону і на тимчасово окупованих територіях. Також окупанти готують медичні установи до роботи в посиленому режимі.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Російська Федерація саботує дотримання миру і виконання взятих на себе зобов'язань та міжнародних домовленостей. Збройні сили держави-агресора продовжують нарощувати бойовий потенціал у кордонів України і на тимчасово окупованих територіях", - повідомили в Міноборони.

Також в Головному управлінні розвідки України повідомили, що на Донбасі проводилися командно-штабні тренування з приведенням у вищі ступені бойової готовності з'єднань і частин першого і другого армійських корпусів.

"Крім того, окупанти готують медичні установи до роботи в посиленому режимі: з території російської федерації завозяться запаси медичного майна, обладнуються додаткові лікувальні палати, здійснюється дострокова виписка легко хворих осіб", - додали в ГУР.

Оценка материала:

5.00 / 1
РФ нарощує військовий потенціал біля українського кордону 5.00 5 1
Політика / Україна
12.03.2021 550
Еще материалы раздела «Україна»